انتخاب بهترین گردو هنگام خرید

گردو از قديم سمبل عقلانيت بوده است زيرا دانه آن در پوششي داخل پوسته آن قرار دارد، درست مثل مغز! آجيل و خشکبار موادمغذي پرفايده بسياري در خود دارند، به‌ويژه اسيدهاي چرب مفيد که براي سلامت بدن لازمند.

احتمالا شما بارها برای خرید این ماده غذایی به بازار رفته اید اما هنگام خرید با این مشکل مواجه شده اید که کدام گردو بهترین است؟ما در اینجا شما را راهنمایی می کنیم که چگونه انتخاب بهترین گردو هنگام خرید را داشته باشید.

انتخاب بهترین گردو هنگام خرید

گردو در تمام طول سال در بازار موجود است. انواع مختلفي از آن وجود دارد:با پوست، بدون پوست، نمک‌زده، شيرين شده و از اين قبيل. به جاي خريدن گردوهاي فراوري‌شده، سعي کنيد انواع با پوست آن را خريداري کنيد.
موقع خريد گردوهايي با رنگ قهوه‌اي کمرنگ، هم‌اندازه و سنگين انتخاب کنيد. پوسته گردو نبايد دچار شکستگي يا تورفتگي باشد، لکه‌دار نباشد و بوي فاسدشده هم ندهد. سعی کنید بیشتر به پرچرب بودن ان توجه کنید نه به سفیدی آن چون گردو های تقلبی وارد بازار شده اند که رنگ بسیار سفید و درشتی دارند اما هیچ چربی ندارند و همیشه گردوی شهرهای معروف را بخرید یکی از این شهرها که دارای گردو با کیفیت عالی می باشد شهرستان تویسرکان می باشد.
گردوهاي باپوست را مي‌تواند چندين ماه در جاي خشک و خنک نگهداري کرد درحاليکه گردوي پوست‌کنده‌شده بايد حتماً در يخچال نگهداري شود.
مغز گردو را مي‌توان به صورت بوداده، نمک‌دارشده و شيرين‌شده استفاده کرد.مغز گردو طعمي شيرين دارد که مي‌تواند روي ماست، پيتزا و از اين قبيل استفاده شود.از گردو خوردشده مي‌توان براي تزئين سالاد، دسر و بستني استفاده کرد.از گردو قندي روي غذاهاي دريايي استفاده مي‌شود.از گردو به طور وسيعي در شيريني‌پزي براي ساخت بيسکويت، شيريني و کيک استفاده مي‌شود.از مغز گردو همچنين در کره گردو که طرفدار زيادي دارد استفاده مي‌شود.در خاورميانه، از گردو در کنار بادام، کشمش، خرما و امثال آن در غذاهاي مخصوص ماه مبارک رمضان استفاده مي‌شود.

● ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو:

▪ گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.

▪ در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.

▪ گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.

▪ گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.

▪ در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.
▪ گردو در حدود ۷/۶ گرم فیبر دارد.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *