توصیه های طب سنتی جهت مصرف شیره انگور

شیره انگور و طب سنتی

 

شیره انگور یکی از مواد غدایی مفید و پر خواصی است که هرگز نباید از مصرف ان به خصوص در فصول سرد سال غافل شد.

در طب سنتی شیره انگور را با نام دوشاب می شناسند و طبیعت ای ماده گرم و تر است و اکثر افراد می توانند از آن استفاده کنند.

شیره انگور می توان به صورت شربت هم مصرف کرد که بسیار مفید و خوش مزه است.

در کل شیره انگور دارای خواص فوق العاده زیادی است اما از نظر طب سنتی هم دارای خواص منحصر به فرد و خواص دارویی دارد.

 

  • خون ساز است:اگر بدن شما دارای ضعف است و اگثر وقت ها بدن بی حال و ضعیفب دارید یا مبتلا به کم خونی هستید حتما شیره انگور را در برنامه غدایی خود بکنجانید.
  • وزن بدن را افزایش می دهد: باعث افزایش عضلات بدن می شود به کسانی که از لاغری خود رنج می برند یا ورزشکاران و کسانی که کار سنگین می کنند ترکیب شسره انگور با ارده کنجد بسیار توصیه می شود.
  • خاصیت ضد التهابی و نرم کنندگی حلق را دارد : اگر در فصل زمستان حلق شما ملتهب است و دچار سرفه شده اید توصیه می شود که شیره انگور را غرغره کنید.
  • برای درمان صرع،کهیر،تپش قلب،یرقان طحال،افسردگی و غضب بسیار مفید و پربار است.
  • پاک کننده بقای غذا در روده و معده می باشد : به علت اینکه در بدن باعث دفع اوره و اسیدهای غیر مفید بدن می شود.
  • ضد کک و مک:می توان به تنهایی یا با نمک مخلوط کنید و وی لکه ها بمالید.
  • مانند انگور طبیعی سرشار از ویتامین آ ب ث می باشد .
  • برای کسانی که در اثر یک عمل جراحی دچار ضعف بدن شده اند بسیار مفید است.
  • شربت ان برای مادران شیرده بسیار توصیه می شود زیار باعث افزایش شیر مادر می شود.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *