فروش شیره انگور | مرکز فروش انواع شیره انگور اصل به صورت عمده

فروش شیره انگور

فروش شیره انگور

فروش شیره انگور

مرکز فروش شیره انگور خالص به صورت عمده و جزیی

 

شیره انگور، محصولی اصیل و محلی

شیره انگور فرآورده ای با ارزش غذایی بالاست. این شهد دلپذیر تا حدودی جایگاه خود را در سفره شهرنشینان از دست داده و بیشتر به روش سنتی و از سوی زنان روستایی تهیه می شود.

شیره انگور به دلیل مزه شیرین، مطبوع و ملایم، در نان های محلی، شیربرنج، فرنی و حلوا به کار می رود.

اغلب صاحبان باغ های انگور برای استفاده از فرآورده های انگور در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن به روش سنتی آب انگور را گرفته و سپس با خاک سفید که احتمالا حاوی آهک و املاح معدنی دیگر است مخلوط می کنند.

در اثر افزودن خاک سفید، آب انگور تصفیه می شود. پس از این مرحله آب انگور را با فشردن در پارچه های مخصوصی از خاک سفید جدا کرده و می جوشانند. در اثر جوشاندن آب مازاد انگور تبخیر و بر میزان قند آن در واحد حجم افزوده می شود.

طی حرارت دهی مخمرها و کپک های موجود در محصول نابود و در نهایت شیره ای نسبتا غلیظ با رنگی قهوه ای به دست می آید البته خوب است بدانید میزان غلظت و رنگ شیره بسته به نوع انگور و فرآیند پخت در شهرهای مختلف، متفاوت است.

 

طرز تهیه شیره انگور

بعد از شستن انگورها، آنها را له كرده و آب شان را می‌گیرند؛ سپس خاك سفید را به آن اضافه می‌كنند.

اما خاك سفید چیست؟

خاك سفید، خاكی است با تركیب بالای املاح معدنی كه در عطاری‌ها فروخته می‌شود. این نوع خاك در روستاهای اطراف ملایر استان همدان به مقدار زیاد یافت می‌شود.

خاك سفید را معمولا زیر آفتاب یا روی بخاری حرارت می‌دهند، سپس به آب انگور اضافه می‌كنند، چون خاك حرارت ندیده باعث گل‌ آلود شدن آب انگور می‌شود.

در ضمن ممكن است اگر خاك سفید را به آ‌ن اضافه نكنند، در موقع جوشاندن، آب انگور ترش شود و به اصطلاح نجس شود.

آب انگوری كه به آن خاك سفید اضافه كرده‌اند را یك شب نگه می‌دارند، سپس به وسیله پارچه‌های مخصوص، آن را صاف كرده و خاك را از آن جدا می‌كنند. بعد آب انگور جدا شده از خاك را بعد از ۲ ساعت می‌جوشانند.

شیره انگور

تولید كنندگان شیره سنتی معتقدند اگر آب انگور جدا شده از خاك سفید را از اول در ظرف‌های بزرگ “رویی”‌ بریزند و بجوشانند، آب انگور زودتر قوام می‌آید و زودتر به مرحله كش دار شدن می‌رسد و رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف خواهد داشت.

اما اگر آب انگور جدا شده از خاك سفید را از اول در دیگ‌های “مسی” بریزند و در آنها بجوشانند، زمان بیشتری طول می‌كشد تا آ‌ب انگور قوام بیاید و كش دار شود و در نتیجه به‌خاطر جوشیدن زیاد، تیره‌رنگ می شود و محصول نهایی هم سفت‌تر خواهد بود.

امروزه شیره انگور علاوه بر مصرف خانگی در صنعت شیرینی پزی نیز کاربرد بسیار زیادی دارد همچنین از نظر طب سنتی نیز دارای فواید بیشماری می باشد که وصیه های بیسار زیادی از نظر پزشکی برای مصرف این ماده شگفت انگیز شده است.

 

شیره انگور را از مراکز فروش شیره انگور بهداشتی و معتبر خریداری کنید

 

احتمالا شما هم برای خرید شیره انگور به بازار رفته اید و به دنبال مرکزی معتبر و بهداشتی جهت خرید شیره انگور می گرید تا با خیال راحت تر به خرید این ماده پرخاصیت بپردازید یا اینکه دارای شیرینی پزی هستید و جهت تامین شیره انگور در صنعت خود به دنبال مرکز فروش شیره انگور به صورت عمده می گردید.

ما یکی از مراکز فروش شیره انگور به صورت عمده و جزیی که به صورت کاملا بهشتی تهیه می شود هستیم. که درای بیش از ۱۰ سال سابقه کاری در این زمینه را داریم و تاکنون توانسته ایم به کارخانه های شیرینی پزی های معتبر در

 

فروش شیره انگور

فروش شیره انگور

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *