آیا می دانید خاصیت گردو تازه از خشک آن بیشتر است

گردو تازه

 

هرگردی گردو نیست

 

آیا میدانید که خاصیت گردو تازه از خشک ان بیشتر است؟

 

گردو تاره سرشار از ویتامین و فسفر است یکی از مواد غذایی است  که در گروه مغزها قرار می­گیرد. اما آیا به  طعم و مزه مطبوع گردو تازه این ماده غذایی به خواص فوق العاده آن توجه کرده ­اید؟ این مطلب را بخوانید تا از اسرار آن آگاه شوید

گردو از جمله مواد مغذی است که به دلیل گرم بودن آن توجه بساری به آن می شود اما تحقیقات درباره این ماده مغذی کهن همچنان ادامه دارد . و تحقیقات نشان می دهد که خاصیت گردو تازه از خشک آن بیشتر است در حدی که مقدار فسفر موجود در آن با فسفر موجود در برنج و ماهی برابری می کند.

گردو تازه خون ساز و تصفیه کننده خون، درمان کننده بیماری های ریوی ومسکن دل پیچه است مربای گردو، ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند، خوردن آن از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری کرده و خوردن آن با انجیر و موز مقوی حواس و مغز است . چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند گردو از بروز حمله قلبی جلوگیری می‌کند

بارندگی:
بارندگی و رطوبت در اواخر فصل بهار و در تابستان موجب افزایش شیوع بیماری بلایت گردو می شود ولی ارقامی که برگهای آنها دیرتر ظاهر می شود ، معمولاً ا ز آلودگی مصون می مانند. در صورتی که میزان بارندگی سالیانه حدود ۸۰۰ میلی متر باشد می توان درخت گردو را با موفقیت کاشت ولی در مناطق خشک تر آبیاری تکمیلی نیز ضروری است. در شرایط آب وهوایی بسیار خشک احتمال دارد که درختان رشد مطلوبی داشته باشند ولی میوه ها به خوبی پر نمی شوند. درختان گردو نسبت به شرایط نامطلوب سازگار هستند. مشاهده شده است که در شرایط نامساعد محیطی ، پرورش درختان گردو به صورت درختچه از نظر سازگاری مناسب بوده است.

 

 

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *