چگونه مغز گردو را از پوست آن درسته خارج کنیم

چگونه مغز گردو را از پوست آن درسته خارج کنیم

 

 

چگونه مغز گردو را از پوست آن درسته خارج کنیم

مغز گردوی درسته برای خیلی از غذاها به درد می خورد. وقتی می خواهید سر میز صبحانه نان و پنیر و گردو بگذارید، درست نیست از گردوهای خرد استفاده کنید. خیلی از خانم ها مغز گردوی آماده می خرند؛ اما اگر گردوی درسته بخرید و خودتان مغز آن را جدا کنید، خیلی ارزان تر تمام می شود.اما چگونه مغز گردو را از پوست آن درسته خارج کنیم؟

این که گردو، سالم از مغز بیرون بیاید ارتباط زیادی با جنس آن دارد. اما شکستن آن هم روش دارد. گردوها را از شب تا صبح در آب نمک خیس کنید تا پوست آن نرم و نازک شود. بعد، با چکش به آرامی به درز پهلویی گردو ضربه بزنید تا ترک بردارد. پس از آن با لبه چاقو درز را باز کنید و گردو را از پوست جدا کنید.

روش نگهداری گردو

همیشه به یاد داشته باشید«گردو را باید در جای خشک،خنک و تاریک،نگهداری کرد»

آشپزخانه محل پخت و پز است،لذا بیشترین تبادل گرمایی وهمچنین رشد باکتری،در اشپزخانه منزل صورت میگیرد،از انجا که کابینت های امروزی بیشتر از چوب ساخته شده اند،بر اثر گرم شدن به عنوان عایق عمل کرده و گرما داخلی را دیرتر از دست میدهند،بنابراین:با افزایش گرما،گردو داخل کابینت بیشتر در معرض فساد قرار میگیرند.از سوی دیگر محیط کابینت باز است و احتمال حضور حشرات را در کنار گردو،دو چندان میکند.

مغز گردو در داخل نایلون،کدر(سیاه) میشود اما روند تغییر رنگ آن بسیار محسوس است.گردو را باید در ظروف درب دار و حتمأ در فریزر نگهداری نمایید.برای تناول گردو میتوانید گردوی مورد نیاز مصرف سه روزتان،ونه بیشتر!؟را در یک ظرف کوچک و در یخچال نگهداری نکه داشت.

*گردو از لحاظ حساسیت به محیط یخچال،تا سه روز در یخچال تازه می ماند.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *